Avbokningsregler

Vid avbokning senare än 24 timmar innan bokat besök debiteras hela kostnaden om inte giltigt skäl kan anges såsom sjukdom.
Vi brukar skicka sms-påminnelser men om du inte fått någon så ligger det ändå på ditt ansvar att komma ihåg tiden då vi inte tar ansvar för tekniska fel eller att vi inte hunnit boka in påminnelse.


Betalning

Vi använder oss av fakturahantering, Boka Direkt (endast till Kattis) eller så kan du betala direkt med Swish. Fakturan skickas efter vi träffats.
Om du bokar via Boka Direkt så kan du välja att betala med betalkort, med Qliro eller få en faktura (välj betala på plats).
Om du inte bokat genom Boka Direkt så kan du ändå välja att betala med Qliro. Vi ordnar det under samtalet. Presentkort eller värdekort kan du då köpa via Boka Direkt.   

Vid köp av paketpris via fakturering för behandlingar på 5 eller 10 ggr kan du välja att betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen på 2-4 gånger.
Vid delbetalning tar vi ut en administrativ avgift på 50 kr per faktura. Förseningsavgift: 50 kr efter en vecka, därefter 50 kr per påbörjad vecka.


Friskvårdsbidrag och Undantag av skattepliktig förmån hälso- och sjukvård
Här kan du läsa mer om friskvårdsbidrag och vad som gäller hos Skatteverket. Det har skett en del förändringar sedan 2018 och arbetsgivaren ska kunna dra av för  max 5000 kr per år och till ett ringa värde av 1000 per enstaka aktivitet. 
Undantag av Förmån för skattepliktig hälso-och sjukvård gäller t.ex. vid företagshälsovård, förebyggande behandling eller rehabilitering och då ingår psykoterapi som Kbt-verkstan tillhandahåller. Läs mer vad Skatteverket skriver om det här