Tillbaka i verksamheten!

Nu var det ett tag sedan jag skrev på bloggen men det har varit mycket efter att min sjukskrivning gick ut i slutet av april. Har försökt få igång verksamheten och ordnat i lokalen. Är inte klar ännu med inredningen men på god väg. Tycker det är jättekul med inredning! Fått en del positiv feedback av mina kunder också!

Min lilla hjälpreda Iza är en fantastisk vän att ha med sig. Hon ligger i korgen under hela samtalet när jag pratar med mina klienter. Hon förstår att hon är på jobbet! Är också otroligt snäll, lättlärd och rolig. (Fast jag vet inte om mina katter tycker hon är så rolig jämt när hon sätter sig på de!?) Jag är så tacksam att jag och min familj fått henne till familjemedlem. 

Iza - cirka 4 månader gammal

Katt med levande hundtäcke

Kurre heter katten, han är en 1-årig Maine Coon, börjar bli rätt så stor men det är ju inte lätt att se när han har Iza som täcke! Iza har lite svårt att förstå att han inte alltid uppskattar hennes uppvaktning. Här är en länk till en av deras brottningsmatcher: https://www.youtube.com/watch?v=gGm9dw69bQE Iza var något mindre då. 

Har också under våren hunnit vara en del ute i skogen och gått promenader med Iza. Då det inte går så fort att gå för mig efter att jag bröt hö fot i slutet av februari så hinner jag med att se naturen. Tog den här bilden när blåsipporna var som små lapptäcken i skogen. Naturens skönhet är oslagbar: 

Blåsippan

Det finns mycket att vara tacksam över och som man inte alltid tar för givet: att vara frisk, ha en familj, ett roligt arbete att gå till m.m. Min resa med Kbt-verkstan har bara börjat och jag ser fram emot varje stund jag får ägna mig åt det som jag verkligen brinner för - kbt-terapi! Kommer också att starta flera kurser till hösten vilket jag återkommer till längre fram.