Ny design av hemsidan + lite om allt som varit sista tiden!

Ny design av hemsidan, bytt webhotellsleverantör och det är alltid spännande att se något nytt utvecklas. Känns bra. 

Sedan är det ju inte allt som har varit tip-top sista tiden. Bröt min hö fotled den 25/2 och blev opererad den 26/2. Har varit en tuff vecka efter det med mycket smärta. Sista dagarna har det ändå blivit en stor förbättring och jag ser fram emot att få ta av gipset om 4 1/2 vecka!

Höll mitt i alltihop på att byta lokal och där finns en del att åtgärda men det blir bra i slutändan!

Har också en liten hundvalp att ta hand om och som kommer att bli en del i Kbt-verkstans företag. Hon blir min kompanjon! Än så länge har vi ju inte kommit så långt men det är bara att bygga på relationen och skapa förtroende för varandra. 

Här en bild på min lilla busiga stjärna!

null