Coronatider!  Info från Kbt-verkstan

Vi tar inte hand - men vi hälsar er i alla fall varmt välkomna! Om ni har förkylningssymtom ska ni stanna hemma!
Vi kommer fortfarande att erbjuda friska individer att komma till mottagningen om inte annat sägs utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Vi kommer fortfarande att ha som krav att avbokning ska ske 24 timmar innan besöket även om ni har lätta förkylningssymtom eftersom vi erbjuder samtal via telefon eller videosamtal om ni har sådana symtom. Det kan även hända att vi terapeuter behöver använda oss av telefon och videosamtal om vi själva har lättare symtom.  

Vid allvarligare sjukdom så anses det ändå vara giltigt skäl för avbokning även om det är efter 24 timmar innan bokat besök.


Vi hoppas att ni kunder har överseende med detta och förståelse för att vi för vår överlevnad behöver hålla strikt vid dessa regler kring avbokning och leverans av samtal.

Så  sammanfattningsvis så strävar vi alltid efter en god och säker vård och för närvarande när det är stor osäkerhet kring hur coronaviruset kommer att drabba oss alla så tänker vi extra mycket på det.

Om Du är sjuk och ändå kommer till mottagningen så kommer vi att skicka hem Dig och då debiterar vi ändå samtalet då Du inte avbokat bokad tid.

Pga ovan så erbjuder vi vanliga telefonsamtal eller videosamtal till både nya och befintliga kunder vilket alla kan få oavsett om man känner sig frisk eller sjuk. Bra alternativ i dagsläget.
Här kommer du vidare till vårt kontaktformulär.

Tänk på:

  • God handhygien - tvätta händerna  ofta med tvål och vatten. (Handsprit finns i lokalen)

  • Hosta och nys i armvecket

  • Undvik folksamlingar, håll avstånd till andra, besök inte äldre över 70 år i onödan.

Självtest coronavirus

Här är länk till självtest om coronavirus för att se om du behöver ringa vården:

https://corona.sll.se