Kontakta oss


Ta kontakt med ossDu når oss via telefon, sms eller mail. 

Använd gärna kontaktformuläret ovan.

 Om vi inte svarar på telefonen, lämna då namn och telefonnr eller ännu hellre skicka ett sms eller mail så hör vi av oss inom 1-3 dagar. 

Beskriv gärna kort ditt ärende så vi vet lite vad det handlar om.Mobnr:

Kattis Eriksson:

073 - 838 10 38

Rita Fredin Larsson:

070 - 303 51 27

Mail: kontakt@kbt-verkstan.seHör av dig vid intresse för någon av våra gruppbehandlingar så sätts du upp på väntelista.  
Skriv vilken gruppbehandling du är intresserad av: sömngrupp, stresshanteringsgrupp eller medicinsk yoga.
Vi startar en grupp så fort vi fått ihop tillräckligt med deltagare (6-10 personer sömn/stressgrupp, 4 personer mediyoga).

Hitta hitKbt-verkstan hittar Du i Rommehedslägret i Borlänge Dalarna.

Från Borlänge centrum åker du på riksväg 70 mot Säter, efter Rommetravet ta avfarten till höger till Dala Airport. Åk till 4-vägskorsning (ta inte av till hö vid skylt Romme N) och sväng till höger till Överstevägen. Ta första avfarten till höger där det är skyltat till Rommehedslägret. När du kommer till Rommevägen så korsar du vägen (står en stor skylt med Rommehedslägret Dalregementets museer) och fortsätter rakt fram tills du kommer till en stor parkering. Vid skylten Officerssalongen hittar du Kbt-verkstans lokaler i huset till vänster närmast parkeringen. Huset är märkt med nr 7. 

Nedan skylt finns utanför huset!

                                                                                                                                                           4efe55c9-0e32-4301-b2f7-ce7fbe9f0d3fjpgFrån Säter riksväg 70, ta av till vä avfarten till Dala Airport före Romme travet och forsätt mot Dala Airport men sväng till höger till Rommehedslägret enligt ovan.


Du kan även åka buss från centrum - Linje 1. Du går då av vid busshållplatsen Kvistgårdsvägen 2 hållplatser innan flygplatsen Dala Airport. Sedan promenerar du sista biten på gångvägen och går in till höger vid skylt Rommehedslägret och Dalregementets museer.
Kbt-verkstan utsidan